Dođite na “Afterparti” 6. aprila u Ušću!

, AKTUELNO

Film “Afterparti” na satiričan način predstavlja jednu generaciju mladih ljudi čiji se život i snovi svode na burne noćne izlaske, klabing, kič kulturu. Centralni lik Marko, barmen u popularnom klubu, polako prihvata nametnute modele, ali ipak ne odustaje od svog sna da postane glumac pa se prijavljuje na audiciju za poznatu seriju.

Nosilac ove moderne, ali i vrlo realne price je jedna mlada, ali perspektivna glumačka ekipa na čelu sa Radetom Ćosićem, mladim glumcem kog je publika upoznala u filmovima Montevideo, Bog te video i Montevideo, Vidimo se, inače i producentom filma “Afterparti”. Odigrao je brojne uloge u pozorištu, ali i u tv serijama Čizmaši i Ono kao ljubav.

Janu Milosavljević, koja tumači lik Markove devojke Tijane, publika je upoznala kao malu Zone u popularnoj filmskoj adaptaciji. Tada je već zavolela glumu, i umetnost uopšte, naročito imajući u vidu da potiče iz muzičke porodice. Narednih godina posvetila se obrazovanju, da bi 2010. godine snimila Motel Nanu, kada je zvanično gluma postala njen poziv.

Nikola Šurbanović, koji igra lik obezbeđenja u klubu, ali i Markovog i Tijaninog druga, može na početku svoje karijere da se pohvali saradnjom sa sjajnim Olegom Novkovićem u filmu Otadžbina. Takođe, ostvario je ulogu i u filmu Tmina.

Iskusnu  glumačku podršku filmu daju Dragan Jovanović, Slobodan Beštić i Lidija Vukićević.

Reditelj je Luka Bursać.

Film “Afterparti” biće premijerno prikazan 6.aprila u Cineplexxu u Ušću.

Izvor: PR