Fabrika mladih preduzetnika 2016

, AKTUELNO

Konferencija “Fabrika mladih preduzetnika 2016” održaće se u nedelju, 11.decembra u hotelu “Crown Plaza” od 11 časova. Kroz tri interaktivna panela I predstavljanje perspektivnih domaćih preduzetnika, učesnicima će se približi svet preduzetništva, kako bi se podstakli da se upuste u realizaciju sopstvenih ideja.

Prvi panel “Žene u preduzetništvu” baviće se izazovima  tieškoćima sa kojima se nežniji pol suočava u pokretanju sopstvenog biznisa, kao I pitanjem da li nailaze na dodatne barijere u svom radu. Drugi panel “Organska proizvodnja u Srbiji” baviće se pitanjem zastupljenosti ove delatnosti na tržištu, njenom perspektivom i poteškoćama, a gosti će podeliti I svoja iskustva sa prodajom. Poslednji panel “HUB-ovi I coworking prostori” objasniće kako ovi inkubatori funkcionišu, šta je njihova glavna svrha i koje to pogodnosti pružaju mladima koji razvijaju sopstveni posao.
Gostujući preduzetnici će podeliti svoja iskustva iz različitih oblasti, otkriti sa kojim problemima su se suočili na svom putu do uspeha, kao I dati savete prisutnima kako bi što pre rešili svoje nedoumice.

Cilj konferencije je da mlade pre svega edukuje, tako što će im odgovoriti na njihova pitanja I dileme u vezi sveta preduzetništva, kao I da ih podstakne na međusobnu razmenu iskustva I ideja, kroz prikaz uspešnih primera iz prakse.
Konferenciju realizuje Centar za razvoj ideja uz podršku Ministarstva omladine I sporta I kompanije “Nectar”.
Možete se prijaviti putem sledećeg linka: http://bit.ly/2g3fOhq

Prijave traju do 10.decembra.