Humanitarna revija “Limited edition for you”

, AKTUELNO
Humanitarna revija Limited edition for you održaće se  23. novembra u Kulturnom centru Rex, u ulici Jevrejska 16 od 20 časova. Predstavljaće reviju takmičarskog i revijalnog karaktera koja se organizuje kako bi se prikupili dobrovoljni prilozi za dečaka Uroša Karapandžića obolelog od cerebralne paralize.
uris
Među učesnicima koji će se naći na našoj reviji i koji svojim prisustvom podržavaju ovu akciju su poznati dizajner Michael Farinelly, koji je priznat širom sveta, a javnosti poznat po cuvenim kreacijama za Lady Gagu. Od domaćih dizajnera možete videti dela Milice Tricković koja je nastupala na svetskim modnim događajima, kao i mnoge druge.
Jedan od organizatora ovog značajnog događaja je Nikola Stanojković, frizer i stilista. Do sada je stilizovao mnoge domaće zvezde, ali i pripadnike svetskog jet-seta poput Paris Hilton.
limited2
Uvaženi gosti koji će svojim prisustvom uveličati našu reviju su Jasmina Senader, modni kritičar, Zoran Ćumura, modni frizer, kao i brojne javne ličnosti.
Televizijski pokrovitelji su TV BN i TV Kopernikus, a u toku su pregovori sa drugim televizijskim i medijskim kućama,
Ovim povodom Vas pozivamo da posetite nas modni događaj i pokažete svoju humanost tako što ćete pomoći u skladu sa Vašim mogućnostima da se mali Uroš što pre izleči od ove strašne bolesti.