Social Spacers – Izuzetna aplikacija koja podiže vaš biznis na viši nivo

, AKTUELNO

SocialSpacers – startap razvijen od strane srpskog tima nudi jedinstvenu uslugu na  našim prostorima.

U tekstu je predstavljena inovativna aplikacija na našem tržištu koja unapređuje kanale prodaje preko društvenih mreža i vebsajta. Efikasnost aplikacije se ogleda u povećanju broj fanova i njihove angažovanosti na Facebook stranicama ili na vebsajtu korisnika, što se realizuje kroz tzv. Facebook takmičenja.

Aplikacije za Facebook takmičenja

Facebook širom sveta ima oko 2 milijarde korisnika i predstavlja obavezan segment poslovanja skoro svake firme. Uočeno je da se suštinski problem sastoji u tome što je povećanje angažovanosti i broja učesnika na Facebook-u relativno teško ostvariti u kratkom roku. Kako bi se ova prepreka prevazišla i kako bi došlo do boljeg tržišnog pozicioniranja, jedan od ključnih koraka jeste kreiranje Facebook stranice čiji značaj raste zavisno od broja i aktivnosti njenih aktivnih pratilaca. Da biste svoju stranicu doveli do željenog nivoa aktivnosti, potrebno je da Facebook korisnike privučete i upoznate sa svojom sferom poslovanja. Aplikacije za Facebook takmičenja su jedan od najbržih i najefikasnijih načina da povećate bazu imejlova i potencijalnih klijenata, angažovanost na Facebook-u, a samim tim i promovišete sebe, svoj proizvod ili uslugu.

Inovativan startap na našim prostorima

U svetu, velike kompanije već uveliko koriste aplikacije koje podržavaju Facebook takmičenja i koje im pružaju kako odličnu promociju, tako i važne informacije o korisnicima koje mogu da posluže u budućim marketinškim kampanjama. Na našim prostorima je ove godine lansirana platforma SocialSpacers koju je kao potpuni novitet pokrenuo mladi srpski tim u cilju pospešivanja i poboljšanja biznisa. SocialSpacers je lansiran tako da koristeći jednostavnu tehniku za kreiranje i dizajn, pruža uslugu koja je vizuelno lepa i laka za korišćenje. Ova aplikacija omogućava njenim korisnicima i administratorima Facebook stranica da uživaju u kreiranju kampanje, da brzo pokrenu takmičenje i da u kratkom roku upoznaju svoje pratioce sa svojim biznisom i ponudom. Takođe, pruža se pojednostavljen i grupisan proces upravljanja nalozima na društvenim mrežama.

social3

Kako aktivirati fanove?

Prateći svetske trendove, mladi tim koji stoji iza ovog startapa je na samoj aplikaciji kreirao mogućnost odabira jedne od tri vrste najpopularnijih Facebook takmičenja. Ukoliko želite da testirate znanje svojih fanova i nagradite najbolje možete to da učinite kroz opciju kreiranja kviza, a ako vam je cilj da podstaknete kreativnost postojećih fanova i da privučete nove, možete da organizujete foto konkurs. Najjednostavnija opcija jesu kratka pitanja putem kojih kreirate takmičenje za svoje fanove i testirate koliko brzo reaguju. Dodatne opcije koje vam aplikacija pruža jeste da podesite datum početka i završetka takmičenja, izaberete naslovnu sliku i pozadinu, postavite pitanja otvorenog ili zatvorenog tipa i pokrenete takmičenje. Takođe, na vašoj Facebook stranici će se pojaviti opciono “dugme”  koje će direktno voditi ka konkursu, odnosno takmičenju.

Detaljni statistički izveštaji

Posebna usluga koju SocialSpacers nudi jesu izveštaji sa korisničkim podacima i statistika o kompletnoj angažovanosti tokom perioda trajanja takmičenja i vašoj marketinškoj kampanji. Imate mogućnost da pratite tok takmičenja, broj učesnika, akcije i njihove rezultate preko mobilnog telefona, tableta ili računara. Iza aplikacije vam na raspolaganju stoji profesionalan tim koji je tu za sva pitanja, pomoć i podršku.

Odlične usluge aplikacije

Kako biste adekvatno sagledali i upoznali ovu aplikaciju, pruža vam se mogućnost njenog besplatnog korišćenja i testiranja tokom dve nedelje putem registracije na sajtu socialspacers.com. Tom prilikom imate dovoljno vremena da se upoznate sa njenim načinom funkcionisanja, kreirate jednu od tri vrste takmičenja i uz pomoć pruženih izveštaja statistički ocenite koliko se povećala angažovanost na vašoj Facebook stranici, kao i promocija same kampanje. Takođe, na raspolaganju su vam jedan od tri paketa (bronzani, srebrni i zlatni) koji će uštedeti vaše vreme i podići svest o vašem biznisu na viši nivo.

 

Jovana Marković

Fotografije: www.socialspacers.com