Nikola Demonja na predstavljanju novih kolekcija Esprit i Sportina

, AKTUELNO

U okviru 40. Belgrade Fashion Week-a upriličen je događaj Fashion & Fun na kom su nam Sportina i Esprit predstavili najnovije kolekcije. Bili smo u prilici da prisustvujemo  zabavnom programu kojim su prezentovane jesenje kolekcije poznatog brenda Esprit kao i bogat asortiman koji nam obezbeđuje Sportina. Plesači, manekeni, kao i specijalni gost – poznati muzičar Nikola Demonja, družili su se sa posetiocima i prikazali jesenje modne trendove na zanimljiv i neoobičan način.

nikola-demonja-na-40-bfw-esprit-sportina-1

Nikola Demonja

 

Promocije su održane u radnjama Esprit i Sportina, kao i u holu Delta City-a. Posetioci su uživali u dobroj muzici i koreografiji koju su im plesači pripremili, a pojava šarmantnog Nikole Demonje posebno je obradovala ženski deo publike.

_djt7748-40-bfw-esprit-sportina_djt8045-40-bfw-esprit-sportina 

Modni brend Esprit započinje modnu jesen 2016 sloganom #ImPerfect. U novoj kolekciji nalazimo dobro krojen džins, jakne kvalitetnih materijala, džempere kojima ne možete da odolite i krznene jakne koje će vas grejati. Naglasak je na mekoći, udobnosti i asimetriji koja izražava kreativnost i individualnost brenda. Esprit vam omogućava da pratite modne trendove, ali u skladu sa ličnim stilom i prepoznatljivom diskretnom elegancijom.

_djt7713-40-bfw-esprit-sportina 

Multibrend koncept store Sportina se razvija kao tip dinamičnog prodajnog mesta sa raznovrsnom ponudom atraktivne i urbane odeće. U zimskoj kolekciji vas očekuju zavodljivi francuski šarm novih Morgan modela i ženstvena Fracomina. Komadi iz novih Marx kolekcija se lako mogu kombinovati i savršeno se dopunjuju sa  predstavnicima urbane street mode u Sportina radnjama: Tom Tailor, Vero Moda, Jack & Jones i Only. Od ove jeseni u ponudi se nalazi i planetarno popularni Superdry.

_djt8058-40-bfw-esprit-sportina

 Izvor: PR

Fotografije: Đorđe Tomić

 

 

.