Top 10 razloga zašto niste smeli da propustite Vlasina forum 2016

, AKTUELNO

Novinari Youth Now su na Vlasina forumu 2016 već nekoliko dana i kako stvari stoje, već planiraju da se i sledeće godine nađu tamo! Uživo iz kampa vam donosimo 10 razloga zašto bi sledeće godine trebalo da se i vi nađete tamo.

1. Ako imate između 15 i 30 godina i još uvek niste kampovali, ovo je idealna prilika! Ne znate sami da sklopite šator? Ne brinite, uvek će se naći neko u kampu ko vam može pomoći 🙂

sator

Šator

2.  Gde god da se okrenete, videćete nasmejana lica. Nebitno da li ih vidite na predavanjima i radionicima ili u opuštenom druženju, svi naprosto zrače pozitivnom energijom!

Nasmejana lica

Nasmejana lica

3. Vlasina = predivna priroda! Lokacija je naprosto savršena za miran odmor, ali i za društveni život u kampu. Blizina jezera, čist vazduh  i zeleniš svuda oko vas su dovoljan razlog da se odlučite da provedete sedam dana na Forumu i uživate 🙂 P.S. Sedam sati sna vam je sasvim dovoljni ovde – vazduh vas totalno preporodi!

priroda

4. Zanimljiva, praktična i poučna predavanja o marketingu, preduzetništvu, istoriji i mnogim drugim zanimljivim temama su svakako dodatni razlog! Ovde imate priliku da pričate sa ministrima, uticajnim ljudima, velikim stručnjacima, ali i ljudima koji su bitni van granica naše zemlje.

Na prvom predavanju

Na prvom predavanju

5. Nemate dovoljno novca za more, a baš vam se kupa? Nema problema! Vlasinsko jezero vam može poslužiti umesto mora! Naravno, sunčanje i druženje nakon kupanja su idealan način da upotpunite svoj dan.

kupanje

6. Naučićete da budete solidarniji, odgovorniji i da delite stvari sa drugima. To je upravo ona stavka timski rad koji mnogi imaju u svom CV-u, a u stvarnosti je ne poseduju. Ne dozvolite da budete jedan od tih ljudi!

Pripremanje doručka

Pripremanje doručka

7. Po mišljenju mnogih, najbolje predavanje do sada imao je 27-godišnji Jovan Aleksić, koji je na doktorskim studijama na Filozofskom fakultetu u Prištini. Uskoro ćemo napisati izveštaj o njegovom predavanju, te se potrudite da ga ne propustite!

Jovan Aleksić

Jovan Aleksić

8. Dolazak braća Rusa je obradovao mnoge, a fondacija “Gorčakov” je objasnila kako funkcionišu kampovi u Rusiji. Nakon toga, učesnici su se družili sa predavačima, učili korake ruskih igara, ali i pogledali tradicionalni ruski film.

Predstavljanje ruskih predavača

Predavanje ruske fondacije “Gorčakov”

9. Kada čujete reč kamp, prva asocijacija je druženje, ali i to da ste daleko od civilizacije i Interneta. Međutim, na Vlasina forumu to nije slučaj! Štekere imate na svakom koraku, a i wi-fi možete uhvatiti bilo gde u kampu.

net

Neometan pristup Internetu u svakom trenutku

10. Idealna priroda + sjajna atmosfera = savršen selfie! Zahtev da imate savršen selfie bi nekome pre godina sigurno zvučao čudno, ali danas je sasvim uobičajeno da nalazite savršen ugao i savršenu pozadinu pre nego što svoj selfie postavite na Instagram ili Facebook. Naša redakcija je zato napravila jedan 🙂 Puno pozdrava sa divne Vlasine!

Ekipa časopisa Youth Now

Ekipa časopisa Youth Now

Vidimo se sledeće godine!

Marija Tomić

Fotografije: Marko Tajdić