Tulfie

, AKTUELNO

U doba globalizacije i društvenih mreža, teško je ne prilagoditi se masi, a ostati jedinstven.

Želite privatnost, lakoću korišćenja, ali Vam dosadašnje aplikacije to ne pružaju? Tulfie je onda prava aplikacija za Vas, zamišljena kao skladište najlepših trenutaka vašeg života.

tu2 (2)Tulfie, po meni predstavlja idealnu kombinaciju najpopularnijih društvenih mreža. Osim konekcija i filtera, ova aplikacija sadrži i unikatnu opciju Event, preko koje mogu pozvati prijatelje da kreiramo zajednički album ili događaj i na taj način prikupiti sve fotografije na jednom mestu. Privatnost sama ograničavam, što znači da na brz i jednostavan način biram ko može videti moju fotografiju, što me je zapravo i navelo na korišćenje ove aplikacije.

13823395_10207229450440555_1760969609_n (1)Osim Event-a, Tulfie sadrži i Superstar opciju, preko koje najpopularniji korisnici imaju mogućnost da njihove fotografije vide svi korisnici koji instaliraju aplikaciju. Ova mogućnost je pre svega namenjena mladim talentima, koji žele da se promovišu preko društvenih mreža. Oduševljenje ili sviđanje fotografije se pokazazuje preko „WOW“ ili komentara.

Život brzo prolazi, ali neki trenuci su večni. Nemojte propustiti da ih zabeležite.

Ivana Milić