Online i interaktivna škola preduzetništva

, AKTUELNO

Do večeras u ponoć otvorena je prijava za Online i interaktivnu školu preduzetništva koju po drugi put organizuje Serbian Venture Network (SeVeN). Škola je ove godine sadržajno poboljšana, sastojaće se iz više delova i trajaće od avgusta do decembra 2016. godine.

Cilj škole preduzetništva je da edukuje mlade željne znanja kako da pokrenu i vode sopstveni biznis.

Prvi deo programa je online kurs “Kako pokrenuti sopstveni posao”. Trajaće mesec dana, od 1. avgusta, detaljnije ingformacije biće prosleđene mail-om po registraciji.

Drugi deo je Akademija preduzetništva, koja je zamišljena kao praktičnija obuka vođena od strane mentora. Ovim delom se predviđa umrežavanje i sa mladim istomišljenicima ali i sa već uspešnim preduzetnicima.

Oni koji se budu pokazali kao najintraktivniji dobiće priliku da u okviru trećeg dela programa, svoje ideje izlože na Belgrade Venture Forum-u (5 – 7. decembar). Takođe dobiće priliku da prisustvuju master klasu organizovanom za najbolje polaznike.

Ukoliko imate dobru ideju za sopstveni biznis ili želju da radite na tome ali vam treba pomoć ili savet, prijavite se na http://www.pokreni.se/prijava/.

Škola preduzetništva se organizuje u okviru projekta “Razvoj omladinskog preduzetništva kroz uspostavljanje novih programa i usluga za mlade – Preduzetnička akademija”. Projekat je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i škola je potpuno besplatna.