Budimo humani, pomozimo Zorani!

, AKTUELNO

Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja sredstva za lečenje Zorane Ivanić. Zorana je rođena u oktobru 1993. godine, a sa osam godina joj je postavljena dijagnoza generalizovane distonije.

Tegobe su počele u vidu nevoljnih pokreta desne ruke, a zatim su se nevoljni pokreti proširili na celo telo. Kod Zorane se javljaju distonični pokreti glave, vrata, trupa, obe ruke. Hod joj je veoma narušen i otežan zbog nevoljnih pokreta i prinudnog položaja tela.

Uprkos svemu što joj je sudbina namenila, Zorana je vesela i nasmejana devojka. Studira  Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu. Želja joj je da se pored struke za koju se školuje u životu bavi i edukativnim radom. Volela bi da postane motivacioni govornik.

Kako bi ozdravila, Zorani su neophodne terapije koje može da dobije jedino u Južnoj Koreji, ali zbog teške finasijske situacije njeni roditelji nisu u mogućnosti da joj to omoguće. Oni su zbog toga prinuđeni da zatraže pomoć dobrih i humanih ljudi, kako bi Zorana dobila šansu za bolje sutra.

Da pomogneš Zorani upiši 166 i pošalji SMS na 3030! Takođe, Zorani možeš pomoći i uplatom sredstava na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom preko linka e-doiraj na sajtu http://www.budihuman.rs/