Za idealan selfie | Najbolje besplatne aplikacije za IPhone

, AKTUELNO

Slikali ste ili napravili video klip. Sada treba dodati neke efekte ili zvuke tj. sve ono što će vaš sadržaj učiniti zanimljivim. Svakako, sledeći korak je to postaviti na društvene mreže. Naravno, želite da to izgleda što je moguće bolje. Uz pomoć ovih aplikacija za vaš IPhone vašu kreativnost možete dići na maksimalni nivo!

Flickr 

Ova aplikacija je idealna i za profesionalne fotografe i za amatere. Na njoj možete pronaći najlepše profesionalne fotografije. Da biste mogli da koristite aplikaciju, treba da kreirate Flickr nalog. Odlična pogodnost koju pruža je to što možete skoro 1 TB fotografija da uskladištite!

flickr

Instagram

Za razliku od korisnika Windows OS koju muku muče sa nedostatkom opcija za Instagram, vlasnici IPhone-a nemaju taj problem. Sem što je sređivanje fotografija uz pomoć raznih filtera i efekata moguće, takođe možete da je delite na ostale društvene mreže: Facebook, Tumblr i Foursquare – koji vam omogućava da označite lokaciju gde je fotografija nastala.

instaDubshmash

Ukoliko volite da radite miming popularnih zvukova iz serija, filmova, pesama, onda je ovo idealna aplikacija za vas! Omogućava vam da se budete kreativni i da iskažete svoje skrivene talente. Odličan način da se predstavite na šašav način svojim prijateljima na društvenim mrežama. Ako ste ozbiljno zagrejani za ovu aplikaciju, proverite kako to kod nas radi Milica Todorović.

dubsmash

Snapchat

Definitivno jedna od brzorastućih platformi – svaka druga osoba koja ima Insta ima i Snap! Ukoliko ste na nekom odmoru i želite porodici i prijateljima da pokažete kako se provodite, ova aplikacija je definitivno za vas! Sa različitim funkcija i filterima koje nudi, svoje zabavne trenutke lako možete učiniti dostupnim bliskim osobama. Ono što je specifično je to što je snimak dostupan samo 24 sata – mada, kada ga pošaljete nekome, u tom slučaju se ne briše. Zato pazite da nikome ne pošaljete materijal moji može da vas kompromituje!

snao

Snapseed

Iako spada u besplatne aplikacije, njegovi alati nisu. Nudi auto korekciju i alate za isecanje fotografije i mnogo kreativnih opcija poput Retrolux, Grunge i Tilt-Shifta. Ukoliko ste zaljubljenik u selfije, ova aplikacija definitivno zaslužuje mesto na vašem početnom ekranu!


snapseed

Tumblr

Ova fanstastična platforma za mikrobloging vam omogućava da podelite priče i fotogafije sa ostalim korisnicima. Veoma je jednostavna za korišćenje i potrebno je da se prijavite da biste mogli da je koristite.

tumblr

VSCO Cam

Ova aplikacija nudi zaista jedinstvene efekte kojih nema mnogo, ali filteri su višenamenski i mogu se pojačavati ili smanjivati. Efekti deluju malo retro, ali u tome i jeste njihova čar. Od ostalih opcija tu su: podešavanje zasićenja fotografije, svetlosti, temperature, senke i sl. Aplikacija omogućava da završene fotografije direktno šerujete na druge društvene mreže ili na VSCO Grid ‑ njegovu minimalističku foto‑platfomu. Korisnici ove interesantne aplikacije često stavljaju heštegove #vsco i #vscocam, tako da imate mogućnost da vidite kako se drugi ljudi služe ovom aplikacijom.

VSCO_Cam

Marija Tomić

Izvor: http://www.macworld.co.uk/