Supernova u Filharmoniji

Ulaznice za dva novogodišnja nastupa u prodaji od 27. novembra

Najpopularniji nastupi orkestra – Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije, i ove godine će se održati u dva termina, 28. i 29. decembra na Kolarcu od 20 časova. Za kraj 2017.  godine, Filharmonija predstavlja superheroje iz holivudskih filmova, a koncerte predvodi omiljeni dirigentski šoumen – Alan Bjelinski. Nakon dva beogradska nastupa, Beogradska filharmonija će sa istim programom obradovati i novosadsku publiku, u Srpskom narodnom pozorištu, 30. decembra.

Zajedno sa filharmoničarima, Bjelinski će muzički predstaviti dobro poznate heroje iz holivudskih filmova kao što su Supermen, Betmen, Spajdermen i mnoge druge. Dobro poznat publici koja prati novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije, ovaj svestrani muzičar koji dolazi iz Hrvatske predvodio je nezaboravne „Vesele šezdesete i sedamdesete“ i „Disko Filharmoniju“ ranijih godina.  

Ulaznice za filharmonijske koncerte na Kolarcu su u prodaji od 27. novembra na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i onlajn, po ceni od 600, 800 i 1000 dinara.

27.12.2013.
Nova godina po gregorijanskom kalendaru
Alan Bjelinski
DISCO Filharmonija
Novi Sad, 27.12.2013.
foto Marko Djokovic/BEOGRADSKA FILHARMONIJA

Ostavite odgovor