Američki roman Miloša Žeželja konačno i na srpskom jeziku!

„Šta biste uradili kada biste se zaljubili u nekoga ko nije ljudsko biće? Bar ne u potpunosti.“

"Šta biste uradili kada biste se zaljubili u nekoga ko nije ljudsko biće? Bar ne u potpunosti."Čuveni roman #Unattainable iz New York-a direktno za naše tržište, na srpskom jeziku #Nedodirljivo. Autor je poreklom iz Srbije, odrastao u Švajcarskoj, a roman prvenstveno izdao za Američko tržište dok je živeo i radio u USA.Potpisivanje od strane autora i premijera knjige na Beogradskom sajmu knjiga 28.10. od 17h u hali 1, štand 1308. Više informacija i ONLINE kupovina knjige:https://goo.gl/XuHmTZ

Posted by Milosh Zezelj on Monday, October 23, 2017

glavni je slogan kad je reč o romanu “Nedodirljivo” Američkog pisca, našeg porekla Miloša Žeželja. Roman je prvenstveno izdat u New York-u za Američko tržište pod nazivom „Unattainable“ gde je prošao veoma zapaženo. U subotu 28.10. od 17 časova Miloš će održati promociju i potpisivanje srpskog izdanja knjige na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Miloš je odrastao u Muttenzu u Švajcarskoj i pre pet godina je sa svojim bratom blizancem Nenadom otišao u Njujork da na tamošnjoj filmskoj akademiji studira glumu. Ideju o pisanju knjige nosi još iz Švajcarske i od početne ideje do gotove knjige prošlo je punih sedam godina. Dosta su ga inspirisale knjige o Hariju Poteru koje je čitao kao mali, a Džoan Rouling mu je literarni uzor. Roman koji se zove u originalu “Unattainable” je njegov prvenac. Knjiga je objavljena na engleskom i trenutno se prevodi na nemački.

NEDODIRLJIVO

Šta biste uradili kada biste se zaljubili u nekoga ko nije ljudsko biće? Bar ne u potpunosti. I šta biste uradili kada biste shvatili da je ta osoba anđeo? Vaš anđeo – čuvar. Koliko biste daleko otišli zbog ljubavi koja je toliko nebeska da je skoro nedodirljiva? Kada je Adama Kristakisa jednog dana udario auto, desilo se nešto o čemu nije mogao ni da sanja – pomislio je da je mrtav, ali nije bio. Umesto smrti susreo je svog anđela – čuvara, Karolinu. Tada se stvorila snažna veza između njih dvoje i počelo je putovanje zabranjene ljubavi. Međutim, kada se pojavio anđeo čuvar, pojavio se i anđeo smrti, i tada je započela smrtonosna igra sa mnoštvom zapleta.

Link za opis I online kupovinu knjige:

https://goo.gl/XuHmTZ

Ostavite odgovor