Pol Rad – čovek koji ne stari

, AKTUELNO

Poznat kao jedan od holivudskih zvezda koje ne stare, pedesetdvogodišnji Pol Rad proglašen je za najseksipilnijeg muškarca 2021. godine. Ovakav izbor magazina „People“, šokirao je mnoge njegove čitaoce, kao i samog Pola.

Poznat po svom talentu za komediju, većina njegovih uloga jeste upravo u filmovima ovog žanra, a prvi put se na javnoj sceni pojavio u filmu „Clueless“ 1995. godine i tada je njegova karijera krenula na gore. Svojim ulogom u kultnoj seriji „Prijatelji“ pokazao je da njegov talenat za glumu nije ograničen samo na film.

Mlađe generacije vreovatno će ga pre prepoznati po ulogama u Marvelovim filmovima u kojima tumači ulogu Antmen-a. Za razliku od ostalih superheroja muškog pola u Marvelovim filmovima, Pol je u najmanjem broju scena prikazan kao „shirtless“, ali je ipak uspeo da pobedi svoje kolege u izboru za najseksi muskarca godine. Sobzirom na prethodno rečeno, može se reći da su, osim fizičkog izgleda, šarm i duhovitost ove godine bili kriterijumi u izboru ovog magazina.

Kako NOIZZ prenosi, na pitanje da prokomentarise ovu nagradu u Stiven Kolbertovoj emisiji “The Late Show”, Pol je odgovorio da je počastvovan, ali i da je svestan da ga očekuje dosta zadirkivanja od strane njegovih prijatelja:

„Kao što i treba. Mislim, ja bih to uradio. Ipak, ja ću prisvojiti ovu titulu. Neću pokušavati da budem prizeman. Pravim vizit karte već. Ali svi moji prijatelji će me uništiti i to i očekujem od njih. Zato i jesu moji prijatelji – napomenuo je glumac.“

Voditelj ove emisije se osvrnuo i na činjenicu da se već godinama njegov fizički izgled ne menja, kao da ne stari, a on mu je odgovorio:

“Iznutra imam 80 godina. Ovde je čista tama. I malo hidrantne kreme.”

Mi smatramo da je i te kako zaslužio ovu titulu s obzirom na to koliko je žena bar u nekom trenutku svog života bilo očarano njim.




Autor: Pejić Katarina
Izvor: Noizz.rs
Foto izvor: Pinterest