VAKCINACIJA NA EKONOMSKOM FAKULTETU 27. i 28.10.2021.

, AKTUELNO

Zbog novonastale situacije sa epidemijom korona virusa i povećanjem broja zaraženih među mladima sve češće se pokreću akcije za imunizaciju mladih. Univerzitet u Beogradu, pored svakodnevne mogućnosti vakcinisanja u studentckoj ambulanti Studentski grad i Studentskoj poliklinici, organizovao je punktove za vakcinaciju u zgradama fakulteta. Nakon mogućnosti da se studenti vakcinišu u zgradi Pravnog fakulteta u Beogradu, ove nedelje postavljen je punkt u prostorijama Ekonomskog fakulteta.

Na svom zvaničnom instagram profilu Ekonomski fakultet pozvao je sve svoje studente kao i studente drugih fakulteta da 27. i 28.10.2021. godine od 10.00 do 16.00h u Profesorskom salonu Ekonomskog fakulteta (Kamenička 6, I sprat) dođu i načine prvi korak u svojoj imunizaciji. Na ovom punktu će biti moguće dobiti prvu, drugi ili treću dozu vakcine. Prethodna prijava nije potrebna.

Pod sloganom „Vakciniši se i zaštiti sebe i druge osobe“ Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa studentskim parlamentima tog fakulteta i Univerziteta u Beogradu, organizovaće vakcinaciju protiv COVID-19, za studente i zaposlene svih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Vakcinišite se i dajte svoj doprinos u imunizaciji stanovništva.




Autor: Katarina Pejić
Izvor: ekof/instagram
Foto izvor: ekof/instagram