Budi Coolturan – Probudi inspiraciju

, AKTUELNO, KULTURA

Budi Coolturan je projekat koji se ove godine 11. put održava u periodu od 15. do 17. oktobra. Ovogodišnje izdanje ovog projekta u organizaciji ESTIEM LG Beograd, u okviru Fakulteta organizacionih nauka, ima za cilj da probudi inspiraciju kod učesnika, kako bi oni postali deo i stvaraoci kulture.

“Na početku, vratićemo ih u kolevku kulture i umetnosti. Odvešćemo ih u Antičku Grčku u posetu devet muza kako bismo im dočarali lepote devet različitih oblasti. Svaka muza je zaštitnica duhovne aktivnosti čoveka – umetnosti. Stoga je naša želja da svaku od devet umetnosti (komediju, ples, muziku, tragediju, liriku, filozofiju, astronomiju, istoriju, retoriku) približimo učesnicima i inspirišemo ih da kroz interaktivna i zanimljiva predavanja od strane najpoznatijih i nauticajnijih ličnosti iz datih oblasti postanu njeni zaljubljenici i stvaraoci.” – najavljuju organizatori.

Za ovaj događaj se možete prijaviti putem linka http://www.estiem.org.rs/budi-coolturan do 11. oktobra u ponoć.

O ESTIEM-u:

ESTIEM je udruženje studenata Industrijskog inženjerstva i menadžmenta osnovano 1991 godine koje povezuje tehnološko razumevanje i menadžment veštine. Sada je ESTIEM jaka mreža koju predstavlja 75 lokalnih grupa od Ankare do Stokholma. Sve ove lokalne grupe studenata deluju samostalno i organizuju internacionalne i lokalne projekte i predstavljaju ESTIEM na svojim univerzitetima. Na Beogradskom univerzitetu ESTIEM deluje kao studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka.

ESTIEM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

https://www.estiem.org.rs/
https://www.facebook.com/estiembelgrade/
https://rs.linkedin.com/company/estiem-lg-belgrade
https://www.instagram.com/estiemlgbelgrade/

Više detalja o projektu Budi Coolturan možete pronaći ovde: https://www.facebook.com/BudiCoolturan.ESTIEM/




Izvor: ESTIEM LG Belgrade