Startap za 7 dana

, KARIJERA

Da li je moguće pokrenuti startap za 7 dana koji će postati profatibilan? Razni su putevi i načini kako da uspete, a jedan od primera je knjiga „Startap za 7 dana“ u kojoj autor Den Noris otkriva na koji način je on to uspeo. Pridružite nam se u petak 13. jula od 18h na događaju „Startap za 7 dana“ kada će biti održana promocija istoimene knjige, a imaćete priliku i da se upoznate sa razvojnim putem tri startapa Kampster, Opinodo i Teamcubate. Svoja praktična
iskustva sa vama će podeliti:

Miloš Jovanović, suosnivač startapa Kampster, koji će vam pričati o tome kako je njegov startap za samo šest meseci postigao veliki uspeh i stekao više od 6000 zadovoljnih polaznika.

Miloš Belčević, izvršni direktor danskog startapa Opinodo i osnivač izdavačke kuće Kovačnica priča, će govoriti o svom pogledu na startap život, kao i knjizi „Startap za 7 dana“.

Milena Đurić, Head of Operations danskog startapa Teamcubate, otkriće vam zašto danske kompanije sve više otvaraju svoja predstavništva u Srbiji i kako izgleda raditi u dinamičnom i internacionalnom startap okruženju.

Knjiga „Startap za 7 dana“ je knjiga o preduzetništvu i pokretanju sopstvenog biznisa koja svakog ko ima želju da postane preduzetnik dovodi do istinskog pokretača startapa za samo sedam dana. Autor Den Noris nam prenosi sopstveno iskustvo pokretanja startapa za sedam dana koji je nakon 23 dana postao profitabilan, a u toku naredne dve godine porastao na tim od 40 zaposlenih sa više od 40 000 klijenata i godišnjim prometom od preko milion australijskih dolara. Ova knjiga je bila Amazonov bestseler u kategoriji biznis i preduzetništvo, a od sada je po prvi put dostupna i na srpskom jeziku.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na info@incentar.org

Više informacija o samom događaju možete pronaći u prilogu i na sledećem linku:  https://www.facebook.com/events/2079625902363890/