Festival ljubavi oboriće rekorde već prvi dan Ova tehno “trojka” otvara Heineken Lovefest

, AKTUELNO

Lovefest, 12. jul 2017. – Izgleda da slogan #NextLevel potpuno priliči ovogodišnjem Heieneken Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi, po najavama organizatora oboriti sve rekorde i preći na novi nivo. Već prvog dana sve posetioce najveće festivalske bine Fire Stage-a, očekuju čak tri velika svetska hedlajnera, a samo tri nedelje pre početka prvi festivalski dan je gotovo rasprodat. Tako će 3. avgusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih di-džejeva srpskih klabera Matador.

Malo ljudi zna da Loco Dice svoje korene vuče iz hip-hop muzike. Kao dete, imao je veliku kolekciju kockica, koju je čuvao i tako je dobio nadimak Dice, a kasnije je zajedno sa razvojem di-džej karijere stigao i prefiks Loco. Vlasnik prestižne izdavačke kuće „Desolat“, godinama je u samom vrhu na listi najboljih svetskih di-džejeva.

Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće “CLR” (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane. Liebing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Lovefest.

Gavin Lynch poznatiji kao Matador je irski producent, čija se muzika poslednjih godina urezala u srca rejvera iz Srbije. Izvođač koji je u godinama iza nas proglašavan za najboljeg Live Act artista, ima na desetine hitova i nastupe gotovo 365 dana u godini, a ovog leta premijerno nastupa na festivalu ljubavi. Matador je još jedan od di-džejeva koji osim za muzikom ima i veliku pasiju za kuvanjem, a da nije pošao stopama elektronske muzike, danas bi radio kao šef u nekom od restorana sa Mišlenovom zvezdicom.

Osim ove eminentne tehno trojke, na Lovefest Fire stiže i trenutno najtraženiji di-džej na svetu Maceo Plex, kao i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca. Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Još samo 125 mesta u Lovefest kampu
Iz godine u godinu kampera je sve više na festivalu ljubavi, pa je tako ovog leta on gotovo rasprodat tri nedelje pre početka festivala. Ostalo je još samo 125 mesta, a trodnevne ulaznice po ceni od 15 evra mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poručiti na www.lovefest.rs

Promo cena VIP ulaznica do 14. jula u ponoć
Za one koji sve nastupe izvođača na Fire bini žele da posmatraju sa najboljeg mesta, na raspolaganju su VIP ulaznice i to po promo ceni od 39 evra. Akcija traje do petka, 14. jula u ponoć kada će karte poskupeti.

Izvor: PR