Project Management Championship 2017

, AKTUELNO

Treće studenstsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship 2017 biće održano na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, i predstavlja deo međunarodnog takmičenja koje organizuje Međunarodna asocijacija za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA). Pobednik nacionalnog takmičenja ima mogućnost da se takmiči na trećem internacionalnom takmičenju iz upravljanja projektima (International Project Management Championship 2017) koje će biti održano od 9. do 11. juna 2017. godine na Brionima, Hrvatska.

“Project Management Championship” je studentsko takmičenje u upravljanju projektima, koje se bazira na kompetencijama i znanju u oblasti upravljanja projektima. Studenti se takmiče u timovima koje čine četiri člana. Takmičenje se sastoji od dva odvojena dela – kvalifikacione runde i finala. Kvalifikaciona runda će biti održana 7. maja na Fakultetu organizacionih nauka – u okviru ove runde prijavljeni tim studenata rešava web baziran test na računaru, koji se sastoji od 100 pitanja na koja je neophodno odgovoriti za 100 minuta. Prvoplasiranih 6 timova na osnovu rezultata web testa dobija mogućnost da se takmiči u finalu. Finale će biti organizovano 14. maja i realizovaće se kroz rešavanje poslovnog problema korišćenjem poslovnog simulatora “SimulTrain“.

U takmičenju će učestvovati timovi sa Građevinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, Fakulteta tehničkih nauka iz Čačka, Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, kao i studenti Fakulteta organizacionih nauka.