Besplatna Microsoft „NAV Akademija“ za studente

, AKTUELNO

Usled neprestanog rasta potražnje za savremenim poslovnim rešenjima od strane domaćih preduzeća svih veličina, lokalna Microsoftova kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics NAV partneri su u konstantnoj potrazi za novim, kvalitetnim kadrovima koji će se baviti poslovima implementacije Dynamics NAV rešenja. Microsoft u Srbiji želi da investira u naše mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu obuku pod nazivom „NAV Akademija“.

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta, a očekuju se prijave diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera – ukratko, svih onih koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja. Cilj nam je da učesnici steknu znanje koje je potrebno za početak rada u ovom ERP rešenju, a po završetku NAV Akademije polaznici će biti obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje u implementaciji ovih poslovnog rešenja. S obzirom da postoji priličan nedostatak stručnjaka iz ove oblasti, prisustvo na NAV Akademiji im može omogućiti da veoma brzo dođu do svog prvog radnog mesta u nekoj od renomiranih Microsoft partnerskih kompanija.

Na NAV Akademiji će predavanja držati stručnjaci iz Microsofta i partnerskih kompanija. To će ujedno biti i prilika da se upoznaju sa ljudima iz partnerskih kompanija i predstave u najboljem svetlu. Predavanja su zamišljena kao celodnevna u trajanju od 8 sati dnevno (uz planirane pauze), u periodu od 24.marta do 3.aprila u prostorijama Microsofta u Beogradu. Svaki učesnik će imati svoj računar sa instaliranim Dynamics NAV rešenjem, kako bi mogli aktivno da učestvuju u treningu. Predavanjem će biti obuhvaćene sledeće Dynamics NAV oblasti:

  • Microsoft Dynamics NAV 2017 Introduction
  • Finance Management in Microsoft Dynamics NAV 2017
  • Trade and Inventory in Microsoft Dynamics NAV 2017
  • Manufacturing Management in Microsoft Dynamics NAV 2017
  • Inventory Costing in Microsoft Dynamics NAV 2017
  • Microsoft Dynamics NAV 2017 Development
  • Microsoft Dynamics NAV 2017 Reports Development

Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na mail NAVAcademy@outlook.com, najkasnije do 3.marta.

Potrebno je da studenti pošalju svoj CV sa propratnim tekstom na ovaj mail, kako bi smo izabrali najbolje kandidate. U CV-u je obavezno da se navede trenutni status na fakultetu, kao i prosek ocena, uz naglasak na eventualno iskustvo u radu sa nekim ERP rešenjem na fakultetu, kao i šta je to što ih preporučuje za učešće na ovom treningu. Po završenom treningu, svi učesnici će dobiti potvrdu o odslušanom treningu, a biće organizovan i test gde će moći da provere svoje stečeno znanje.

NAV Akademija je već nekoliko puta održavana u Srbiji i sa ponosom možemo reći da je oko 80% učesnika vrlo brzo dobilo zaposlenje u nekoj od partnerskih firmi, a gde sada neki od njih zauzimaju visoke pozicije. Cilj NAV Akademije je da studente naučimo specifičnoj materiji, a našim partnerima olakšamo pronalazak novih zaposlenih.

Microsoft Dynamics NAV je integrisano poslovno rešenje namenjeno malim i srednjim preduzećima. U pitanju je najrasprostranjenije ERP rešenje na globalnom tržištu sa više od 120.000 implementacija u svim oblastima poslovanja. Takođe, NAV se u Srbiji i zemljama okruženja koristi u više stotina kompanija.