Ne odustajte na korak do čuda

, AKTUELNO

Da li verujete u čuda?
Čuda su moguća, čuda se događaju svuda oko vas.
Sada u ovom trenutku…negde na planeti se izlečilo dete.
Sada u ovom trenutku… žena je saznala da je zatrudnela posle toliko pokušaja.
Sada u ovome trenutku… novi život je došao na svet.
Sada u ovom trenutku… neko više nije gladan.
Sada u ovom trenutku…neko je našao ljubav svog života.

Sada u ovom trenutku… neko je dobio poziv koji je čekao jako dugo.
I vi kažete da čuda ne postoje?
Zašto je potrebno da se bilo šta desi, bilo kakvo čudo, da biste poverovali u sebe i onog ko vas sada čuva i zna da vam se dešava baš upravo ono što treba da vam se dešava, za vaše najveće dobro.
Samo treba da POVERUJETE! Ništa drugo. Vi ste sjaj ovog sveta! Vi vredite mnogo! Svet bez vas ne bi imao smisla! Čuda su sastavni deo života. Naša svakidašnjica! Ona se dešavaju u svakom trenutku.

xxxxx

Kada vam se čini da je sve oko vas tamno, da ne možete više, da se svet raspada, da vam se porodica razara, da niste dovoljno dobri, da nema nikakvih prihoda na vidiku, da doživljavate neuspehe…
Koliko god da vam tada teško deluje, napravite još jedan napor i uronite duboko u sebe i potrudite se da pronađete to sopstveno prigušeno svetlo. Imate ga svi u sebi…

Potrudite se i nađite to svetlo. Uzmite i glancajte ga sve dok ne počne sijati sve jače i jače. Onda kada sve obasja ta svetlost, videćete zašto ste nesrećni i da ste ceo zivot imali to svetlo u sebi, ali ste ga ignorisali. Ta svetlost je VAŠA VERA!
Verujte, jer sve što vam se dešava – dešava se sa razlogom. Nije vam neko slučajno poslat u život. Nemojte izgubiti veru nikada i kada niko ne veruje – VI VERUJTE. Vođeni ste i čuvani, ako sada ne vidite razlog, ON VIDI! Samo verujte, jer se najlepše stvari događaju u momentu kada želite da odustanete. 
Gde postoji nada, tu postoji i vera. Gde postoji vera, tu se dešavaju čuda. 

slika-1j

Život, Bog, Anđeli, Univerzum veruju u tebe i volite svaki dan jako, jer gde je velika ljubav tu su uvek i čuda. Neka su mala, neka velika, a neka se događaju baš sada kada vi to i ne primećujete.

SADA U OVOM TRENUTKU…NEKO JE POČEO VEROVATI!

Odgledajte film: Miracles from heaven ovde.

Volim vas, mnogo…

Stefan Radović